Konya Bilim Merkezi’nin ‘Bilim Pasaportu’ uygulaması ilgi görüyor

KONYA (İGFA) – 6-16 yaş aralığındaki bilime meraklı çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz olarak hazırlanan ve özel bir belge niteliğinde olan Bilim Pasaportu katılımcılara özel fırsatlar sunuyor. Her ay merkezi ziyaret ederek pasaportlarına özel mühür işlemi yaptıran katılımcılar yılsonunda mühür sayısına göre, Konya Bilim Merkezi mağazasında geçerli indirim çekleri kazanma fırsatı elde ediyor.

2024 yılında 1.000’den fazla başvuru alan uygulama ile 600 katılımcı ziyaret sayılarına göre çeşitli ödüller kazanırken ilginin artması üzerine, uygulama 2025 yılında da bilim meraklılarına yeni sürprizler sunmaya devam edecek.

Yeni dönemde bilim pasaportu almak isteyen katılımcılar, Konya Bilim Merkezi’nin web sitesi üzerinden online başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabiliyor. Başvuru sürecini tamamlayan katılımcılar, kimlik doğrulaması yaparak pasaportlarını merkezden teslim alabilecek.

Bir yıl boyunca geçerli olacak pasaportla en az 6 farklı ayda mühür toplayan katılımcılar, Konya Bilim Merkezi mağazasında geçerli indirim çekleri kazanacak. Tüm aylarda mühür almayı başaran katılımcılar ise 2.250 TL’ye varan miktarlarda indirim çeki kazanma şansı yakalayacak.

Bilim ve keşfetme tutkusunu teşvik eden bu özel uygulama hakkında detaylı bilgiye Konya Bilim Merkezi resmi web sitesinden ulaşılabiliyor.

Related Posts

Spotify’daki gizemli grup yapay zekâ mı?

The Velvet Sundown adlı bir müzik grubu, sadece birkaç haftada Spotify’da yüz binlerce kez dinlenerek 850 binin üzerinde aylık dinleyiciye ulaştı. Ancak grup hakkında neredeyse hiçbir bilgi yok. Üyeleri bilinmiyor, canlı performansları yok ve sosyal medya hesapları da bulunmuyor. Bu durum, grubun ve müziğinin yapay zekâ (YZ) tarafından üretilmiş olabileceği yönündeki tartışmaları alevlendirdi.

iOS 26’nın yeni pil modu tüm iPhone’larda çalışmayacak

iOS 26’nın yeni pil modu tüm iPhone’larda çalışmayacak

Rize’de off-road yarışları nefes kesti

18. Karadeniz Off-Road Kupası 1. ayak yarışı, Rize’nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirildi.

Hesaplarınız güvende değil! 16 milyar kullanıcı bilgisi çalındı

2024 yılında ortaya çıkarılan veri sızıntılarında, 16 milyar kullanıcı kaydının çalındığı ve çok sayıda platformun etkilendiği belirlendi.

İlk kez bu kadar net gözlemlendi! Evreni anlama şeklimiz kökten değişecek

James Webb Uzay Teleskobu, gezegen oluşumu hakkındaki teorileri sarsacak bir gözleme imza attı. 307 ışık yılı uzaklıktaki genç bir gezegende yüksek irtifa mineral bulutları ve olası metal yağmuru tespit edildi.

KKKA aşısında sona doğru: İnsan üzerinde çalışmalar başlayacak

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü’nde üretilen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı ile ilgili aşıda, yakın zamanda insan üzerinde faz çalışmalarına başlanacağı bildirildi. Koronavirüs aşısı olan Turkovac’ı geliştiren Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, yapılacak birkaç deneyin ardından her şeyin yolunda gitmesi halinde bu yılın sonunda insan faz çalışmalarına başlanabileceğini söyledi.